Palvelut

ETSITKÖ?

JOTAIN UUTTA

Tarvitset sisältöpalvelua.

JOTAIN PAREMPAA

Kokeile markkinointi-palvelua.

JOTAIN NEUVOJA

Aloita sparrauksesta!

Sisältöpalvelut

Suosittelen kokeilemaan yhteistyötä sisältöpalveluissa, sillä moni löytää juuri konkreettisen toteutuksen kautta uusia tapoja kertoa brändistään kiinnostavasti. Kun oikeanlainen sisältökumppani löytyy, siitä kannattaa pitää kiinni.

Kaipaako siis brändisi ideoita tavoitteellisen ja luovan sisällön tuottamiseen? Tai ihan niitä käsiä, jotka tämän tekevät? Voin auttaa sekä sisältökonseptien luomisessa että yksittäisissä sisällöissä. Copywriting, journalismi, mainostekstit – näitä tuotan innolla tarpeisiisi. Kuvituskuvat, mainoskuvat, somekuvat – ideoin, kuvaan ja muokkaan sopiviksi. Sisältötyön pariksi sopii hyvin jakelusuunnitelma, joka tukee markkinoinnin tavoitteita.

Markkinointipalvelut

Voit valita minut joko markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelijaksi (kampanjat ja brändimarkkinointi) ja toteuttajaksi tai kumppaniksi. Toimin muutaman asiakkaan kanssa kerrallaan kumppanina, jolloin olen vahvasti mukana tekemässä markkinoinnin päätöksiä, ohjaamassa toimintaa ja tuottamassa tavoitteellista sisältöä – kuin olisin töissä teillä. Markkinointipalveluna voi ostaa myös projektin (esim. nettisivujen sisällöt, markkinointistrategian jalkautussuunnitelma, markkinointityön suunnitelma & systeemi).

Asiantuntijapalvelut freelancerina

Freelancerina olen apunasi silloin, kun tarvitset. Voin hypätä osaksi tiimiäsi tai vastata markkinoinnin ja sisällöntuotannon toimenpiteistäsi siihen saakka, mitä sovitaan. Tunti tai kuukausi kerrallaan. Teen asiantuntijatyötä ja myös sparraan sinut alkuun tai tsekkaan tilanteen kanssasi aika-ajoin. Autan myös henkilö- ja asiantuntijabrändäyksessä yksityishenkilöitä. Freelancerina toimin myös itse vaikuttajana, jolloin voin sopia yhteistöitä liittyen omiin sisältöihini sekä henkilökohtaiseen näkyvyyteeni.

Aloita sparrauksesta! Aina ilmainen, kertaluontoinen starttivartti.

Muista myös: kesän ajan sparraus satasella!

Työni perustan aina yhteistyölle – arvostan sinun aikaasi enkä tuhlaa sitä turhuuksiin. Sama pätee omaan työhön, haluan olla tehokas ja arvostettu kumppani, jonka työllä saadaan aikaan oikeaa merkitystä.